Familjeträff 25-27 oktober 2013

Äntligen är det dags för ny familjeträff i föreningen!

Var? Vi bor på Brittebo lägergård i Bottnaryd, utanför Jönköping. Maten lagar vi och äter tillsammans i de gemensamhetsutrymmen som finns på lägergården, www.brittebolagergard.se

När? Denna gång kommer vi att ses helgen den 25-27 oktober 2013 med ankomst till Brittebo lägergård på fredagskvällen. Då finns kvällsfika framdukat. Vi avslutar efter lunch på söndagen.

Vad mer? Förutom att vi ska ha trevligt och lära känna varandra blir det lite tid tillsammans med Fredrik Hedborg på lördagseftermiddagen. Han har lång erfarenhet och stor kunskap kring BWS. På söndag förmiddag har vi årsmöte.

Kostnaden är 150 kronor per person och dygn (för en person blir det alltså 300 kronor för hela helgen). Har man små barn som sover i resesäng (ta med egen i såfall) eller tillsammans med vuxen kostar de ingenting. Var och en får också bekosta resan till Brittebo lägergård, men ni kan själva kontakta ert landsting och fråga om ni kan få resebidrag. Föreningen kommer att stå för frukost, lunch och middag under lördagen, samt frukost och lunch under söndagen.

Ni måste ta med egna sänglakan och handdukar.

Senast den 6 oktober behöver vi veta om ni kommer eller inte!

För anmälan vänligen maila era personuppgifter (namn, adress och personnummer) till bwssverige@gmail.com samt betala in er familjs totalkostnad till pg-konto 119 79 52 -3.

Vid frågor kontakta Therése Mattsson Nilsson, 08-7326078, 070-6404454 eller via e-mail: bwssverige@gmail.com

Meddela om ni har någon födoämnesallergi eller vegetarian i familjen.

Vi ser fram emot att träffa er alla! Varmt välkomna!