Familjeträff 29/9-1/10 2017

Äntligen är det dags för ny familjeträff i föreningen!

Var? Vi bor på Brittebo lägergård i Bottnaryd, utanför Jönköping.

Maten lagar vi och äter tillsammans i de gemensamhetsutrymmen som finns på lägergården (http://www.jonkoping.se/upplevagora/friluftslivochmotion/lagergardar/brittebolagergard.4.74fef9ab15548f0b800efa.html)

När? Denna gång kommer vi att ses helgen den 29 september – 1 oktober

Vad mer?  Förutom att vi ska ha trevligt och lära känna varandra blir det två olika föreläsningar. En av logoped och tandläkare från mun-h-center och en av en erfaren tungkirurg. På söndag förmiddag har vi årsmöte.

Kostnaden är 150 kronor per person och dygn så för hela helgen blir det 300 kronor per person. Har man små barn som sover i resesäng (ta med egen i såfall) eller tillsammans med vuxen kostar de ingenting. Var och en får bekosta resan till Brittebo lägergård, men ni kan själva kontakta ert landsting och fråga om ni kan få resebidrag. Föreningen kommer att stå för alla måltider under helgen.

Ni måste ta med er egna sänglakan och handdukar.

 Senast den 26 juni behöver vi veta om ni kommer eller inte!

För anmälan vänligen maila hur många som kommer samt era personuppgifter till bwssverige@gmail.com. Sen behöver ni också betala in er familjs totalkostnad till pg-konto 119 79 52 -3, glöm inte märka betalningen med huvudmedlemens namn.

Vid frågor kontakta styrelsen via e-mail: bwssverige@gmail.com

 Meddela om ni har någon födoämnesallergi eller vegetarian i familjen.

 Vi ser fram emot att träffa er alla! Varmt välkomna!


TD